Share |

Στην Αυστραλία οι γεύσεις της Πελοποννήσου

Πρωταγωνιστής ο Μοριάς σε νέα σειρά του SBS ONE με σημείο αναφοράς τη μαγειρική
Η Lyndey Milan είπε για τη σειρά: «Αυτό ήταν ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό. Όχι όπως οι συνηθισμένες οικογενειακές διακοπές. Και οι δύο μας αναζητούσαμε γεύσεις και περιπέτεια στην ελληνική ύπαιθρο σαν τρελοί»

Η Πελοπόννησος θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας νέας σειράς που θα προβληθεί στο κανάλι SBS ONE με σημείο αναφοράς τη μαγειρική της περιοχής, αλλά και τους ανθρώπους και τα αξιοθέατά της. Αυτά, σημειώνει η ιστοσελίδα www.neoskosmos.com, σε κείμενο που υπογράφει ο Θέμης Καλλός.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα: Η σειρά ονομάζεται «Lyndey and Βlair’s Taste of Greece» και δημιουργοί της είναι η βραβευμένη για την ενασχόλησή της με την γαστρονομία Lyndey Milan και ο γιος της Blair Milan, που αποβίωσε πρόσφατα σε ηλικία μόλις 29 ετών, από οξεία λευχαιμία μυελού των οστών.
Η προβολή των επεισοδίων αποτελεί και απότιση φόρου τιμής στον νέο ηθοποιό που χάθηκε τόσο πρόωρα.
Μητέρα και γιος είχαν ταξιδέψει πέρυσι στην Πελοπόννησο, με τη συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου.

Δοκίμασαν εδέσματα και λιχουδιές των ντόπιων κατοίκων, συναναστράφηκαν μαζί τους και επισκέφθηκαν εστιατόρια της περιοχής.
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην κουζίνα της Πελοποννήσου, ωστόσο, δεν παραβλέπεται η ιστορία του τόπου. Δίνεται η δέουσα σημασία, προβολή και πληροφόρηση για τους αρχαιολογικούς προορισμούς της περιοχής.

Η κ. Lyndey Milan, συντετριμμένη ακόμη από το θάνατο τους γιου της, είπε ότι επισπεύσθηκε η μετάδοση της σειράς «ακριβώς για να προβληθεί προς τιμήν του». Γενικότερα, δε, για τη σειρά είπε: «Αυτό ήταν ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό. Όχι όπως οι συνηθισμένες οικογενειακές διακοπές. Και οι δύο μας αναζητούσαμε γεύσεις και περιπέτεια στην ελληνική ύπαιθρο σαν τρελοί».

O Blair Milan, πριν το ανεπάντεχο γεγονός και ενώ η σειρά βρισκόταν στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας, είχε προλάβει να δηλώσει: «Το να ταξιδεύεις και να γυρίζεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη μητέρα σου είναι κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο. Να το πως κάπως έτσι: με την μητέρα μου δεν υπάρχει ούτε μια βαρετή στιγμή. Την ομορφιά της σχέσης μητέρας/γιου μπροστά στον φακό δεν μπορείς να την προσποιηθείς ή να την αντιγράψεις. Η ωρίμανση αυτής της σχέσης δοκιμάστηκε και καλλιεργήθηκε σε ένα διάστημα 29 χρόνων».

Η σειρά θα αρχίζει να προβάλλεται την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 8 το βράδυ, ώρα Ανατολικής Αυστραλίας (AEST).

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)