Share |

Αποδεκατίζεται ο Τυρός και η Νότια Κυνουρία

Ο Εμπορικός Σύλλογος βλέπει να απαξιώνεται ο τόπος

«Πότε θα σταματήσει η απαξίωση της Νότιας Κυνουρίας, που αν ζούσαμε σε ένα σοβαρό και συγκροτημένο κράτος θα είχε τεράστια ανάπτυξη;» αναρωτιέται με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού, βλέποντας να αποδεκατίζεται σιγά – σιγά ο τόπος.

Όπως λένε οι έμποροι, τα τελευταία 5 περίπου χρόνια η Νότια Κυνουρία και ειδικότερα το Λεωνίδιο αλλά και ο Τυρός οι δυο μεγαλύτεροι οικισμοί του Καλλικρατικού Δήμου οι οποίοι όλοι μας βλέπουμε πως έχουν τρομερές δυνατότητες ανάπτυξης απαξιώνονται όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας αλλά και από τα μηδενικά έργα υποδομής και από τις πρόχειρες αποφάσεις των διοικήσεων διαφόρων Δημοσίων Υπηρεσιών οι οποίες εξοφλούν τις διαταγές των υπουργών της ας πούμε <<Ελληνικής>> Κυβέρνησης η μάλλον της Τρόικας.

Και αναρωτιούνται: «Άραγε όλοι αυτοί που κάθονται πίσω από τα ζεστά γραφεία τα οποία εμείς πληρώνουμε σκέφτηκαν ποτέ τις  ανάγκες του τόπου αυτού σκέφθηκαν τις αποστάσεις που θα πρέπει εμείς να διανύσουμε για να εξυπηρετηθούμε από τις διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες μάλλον όχι απλώς διαβάζουν αριθμούς και χαρτιά και πάνε ήσυχοι στο σπίτι τους για να συνεχίσουν το αρελίκι...»

Και επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού:

«Στον Τυρό έκλεισε ο Αστυνομικός Σταθμός ουδείς ενδιαφέρθηκε , θέλουν να κλείσουν το Ταχυδρομείο δεν ενδιαφέρεται κανείς και θα γυρίσουμε στην εποχή του ταχυδρόμου με το άλογο, οι δημοτικοί υπάλληλοι του πρώην Δήμου Τυρού μετακόμισαν στην έδρα του Δήμου μας ουδείς πάλι ενδιαφέρεται.

Στην έδρα του νέου Δήμου από τις Δημόσιες Υπηρεσίες που υπήρχαν εξυπηρετούνταν οι δημότες του Λεωνιδίου του Τυρού  και όλων των χωριών εδώ και χρόνια.

Κλείνει το Ι.Κ.Α το Ειρηνοδικείο Πρασιών η Εφορία ,η Πυροσβεστική.

Έκλεισαν τα υποκαταστήματα της  ΔΕΗ του ΟΤΕ του Δασαρχείου και άλλες υπηρεσίες στις οπόιες έμειναν μόνο τα κεντρικά τους γραφεία στο Άστρος.

Αλήθεια πότε θα σταματήσει η απαξίωση του τόπου μας της Νότιας Κυνουρίας μιας Νότιας Κυνουρίας που αν ζούσαμε σε ένα σοβαρό και συγκροτημένο κράτος θα είχε τεράστια ανάπτυξη.

Πως είναι δυνατόν σε κάθε γωνία των μεγάλων Δήμων στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Πάτρα, Ηράκλειο κ.α)  να υπάρχουν γραφεία των ίδιων δημοσίων υπηρεσιών σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων και οι υπάλληλοι τους να είναι υπεράριθμοι αν και υπάρχει εδώ και χρόνια μηχανογράφηση και στην επαρχία που οι αποστάσεις είναι μεγάλες να τα κλείνουν  δεν είναι παράδοξο.....

Κυρίες και Κύριοι που σεμνά και ταπεινά ζητάτε κάθε τέσσερα χρόνια την ψήφο των Δημοτών της Νότιας Κυνουρίας με την ταμπέλα του υπερασπιστή της Νότιας Κυνουρίας αναλάβεται για μια φορά τις ευθύνες σας δεν αντέχουμε άλλο την απαξίωση του τόπου μας.

Φτάνει πιά».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)