Share |

Βιοκλιματικό νηπιαγωγείο στο Ναύπλιο

Θα λειτουργήσει στην περιοχή Ροδίου

Ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και με πολλές καινοτομίες παραδόθηκε στο Ναύπλιο.
Πρόκειται για το κτίριο του 5ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου το οποίο θα λειτουργήσει στην περιοχή Ροδίου.
Το νηπιαγωγείο κατασκεύασε σε δημοτικό οικόπεδο ο Ο.Σ.Κ ύστερα από αίτημα του Δήμου Ναυπλιέων.
Στο κτίριο προϋπολογισμού 799 000 ευρώ έχουν εφαρμοστεί οι αρχές του Βιοκλιματικού σχεδιασμού, έτσι ώστε αφενός να είναι φιλικό και οικονομικό προς το περιβάλλον από άποψη λειτουργίας αλλά κυρίως να δημιουργείται ένα ευχάριστο και πρότυπο περιβάλλον διαβίωσης για τα νήπια που θα φιλοξενήσει.
Το νηπιαγωγείο αποτελείται από ισόγειο και έχει τους εξής χώρους, χώρο εισόδου, πολυδύναμο χώρο για διάφορες δραστηριότητες, τραπεζαρία της οποίας ο χώρος απομονώνεται από τον πολυδύναμο χώρο με πτυσσόμενη πόρτα, δύο αίθουσες διδασκαλίας, ένα γραφείο Νηπιαγωγών με χώρο αποθήκης, κουζίνα, χώρους υγιεινής για νήπια, για ΑΜΕΑ και ενήλικες.
Στον αύλειο χώρο έχουν διαμορφωθεί χώρος διαλείμματος, χώρος παιδικής χαράς, υπαίθριο αμφιθέατρο με δύο κερκίδες και μία πέργκολα για σκιασμένο χώρο, πλακόστρωτα, καθώς και χώροι με κηπόχωμα για φύτευση.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)