Share |

Γιατί στηρίζουν τον Κωστούρο

Δήλωση δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»
Δημήτρης Κωστούρος

15 δημοτικοί σύμβουλοι του Ναυπλίου, υπογράφουν την δήλωση στήριξης του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και του δημοτικού συνδυασμού  «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

 

Πρόκειται για τους:

Αρματάς Νικόλαος                                                    

Αυγουστόπουλος Σταύρος                                         

Βαμβακάς Παναγιώτης                                             

Βλαχόπουλος Παναγιώτης                                       

Δήμας Ανδριανός                                                     

Καρέλης Χρήστος                                                    

Λυκομήτρος Αλέξανδρος                                        

Μπακεας Δημήτρης

Μπαρού Ραφαήλ

Μπούκουρης Παναγιώτης

Μπουνος Γιάννης

Ξύδη Σοφία

Τζαρίμας Γιάννης

Τραγκάλου Νατάσα

Χριστόπουλος Αριστείδης

 

Στην δήλωσή τους οι 15 τονίζουν:

«Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας πολύπλευρης και πολυδιάστατης κρίσης, τόσο οικονομικής όσο και κοινωνικής, η οποία έχει προκαλέσει αλυσιδωτές δυσκολίες στο μέσο άνθρωπο και σχεδόν, σε κάθε σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό. Σε αυτές τις συνθήκες, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πιο κοντινού και άμεσου θεσμού στον πολίτη, γίνεται ακόμα πιο καίριος και καθοριστικός.

Με επίγνωση της κρισιμότητας και πολυπλοκότητας των καταστάσεων, η αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο μας και η ανάληψη της Δημαρχίας από έναν άνθρωπο ικανό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τον Δημήτρη Κωστούρο, αποδείχτηκε «χρυσή» επιλογή για τον τόπο. Αναδεικνύοντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, επιλύοντας προβλήματα που ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών το Δήμο και υλοποιώντας ένα πρωτοφανές, σε ποσότητα και ποιότητα έργο, κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Με την εργατικότητα, το ήθος, τη συστηματικότητα αλλά και την απλότητα που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Κωστούρο, κρατήσαμε όρθιο το Δήμο σε κρίσιμες στιγμές και θέσαμε γερές και στέρεες βάσεις για το αύριο.

Ο Δήμος έπραξε ως όφειλε τα μέγιστα για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σημερινές επιβαρυμένες του υποχρεώσεις. Αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο και θεμιτό μέσο, ανακουφίσαμε και βελτιώσαμε τη ζωή των δημοτών μας με άμεσες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Πρωτίστως δε υπηρετήσαμε το χρέος μας ως δημοτική αρχή που δρα με μόνο της κίνητρο το καλύτερο για τον τόπο, υλοποιώντας έργο που ανοίγει αναπτυξιακές προοπτικές για ένα μέλλον αυτάρκειας και ευημερίας, όπου θα εξαρτώμαστε από τις δικές μας δυνάμεις.

Επιμείναμε στην ουσία αποφεύγοντας «κοκορομαχίες», παρότι συστηματικά δεχτήκαμε κριτική βασισμένη σε μικροπολιτικά κίνητρα και επιδιώξεις. Σεβαστήκαμε τον τόπο απ’ άκρη σ’ άκρη ενώ η πλούσια Ιστορία και γοητεία του Ναυπλίου έγινε κινητήριος μοχλός για να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Στα ίδια μονοπάτια νίκης και αναγέννησης θα προχωρήσουμε, με την εμπιστοσύνη των δημοτών, και την επόμενη πενταετία. Δουλειά, σχέδιο, όραμα για τον τόπο, συνεργασία με τον πολίτη, πράξεις και όχι λόγια: με αυτά πορευτήκαμε, με αυτά θα συνεχίσουμε.

Με αυτή τη λογική δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, με στόχο ο Δήμος να προχωρήσει σε μια επιτυχημένη πορεία».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)