Share |

Γορτυνιακό brand name

Επιχειρηματίες της Γορτυνίας οργανώνονται για να αποκτήσουν ταυτότητα τα προϊόντα της περιοχής
Λαγκάδια
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 11.30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Κεντρικόν στα Λαγκάδια, θα γίνει η πρώτη προσέγγιση για τον σχεδιασμό και την Ίδρυση του Συλλογικού Φορέα Κοινωνικής Οικονομίας και Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας

Γορτυνιακό  brand name, ισάξιο του πλούτου και της ποικιλίας που προσφέρει η Γορτυνίας Γη θα προασπάθήσουν να «χτίσουν» οι επιχειρηματίες της περιοχής με την Ίδρυση Συλλογικού Φορέα Κοινωνικής Οικονομίας και Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παραγωγικό πλούτο της περιοχής τους και να αποκτήσει ταυτότητα και προστιθέμενη αξία η παραγωγή της

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 11.30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Κεντρικόν στα Λαγκάδια, θα γίνει η πρώτη προσέγγιση για τον σχεδιασμό και την Ίδρυση του  Συλλογικού Φορέα Κοινωνικής Οικονομίας και Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας.

Οι έχοντες την πρωτοβουλία με την παρακάτω επιστολή τους καλούν όποιον ενδιαφέρεται να παραβρεθεί:

«Οι  δύσκολοι και πρωτόγνωροι καιροί που ζούμε, υποχρεώνουν όλους μας, έχοντες και μη κάποιο θεσμικό ρόλο στην κοινωνία, να βρούμε νέους τρόπους και μεθόδους συλλογικής δράσης και συνέργειας για το καλό όλων μας    και κυρίως των επόμενων γενεών.  Άλλος  χρόνος  δεν  υπάρχει !  Τώρα  είναι  η  ώρα !

Η προσέληνη Γορτυνία μας, κοιτίδα Γλώσσας και Ιστορίας, με πανάρχαια πολιτισμική ταυτότητα, γειτονεύει με μεγάλα Μνημεία της Παγκόσμιας Ιστορικής Κληρονομιάς και διατηρεί ακατάλυτη τη συνέχεια της αρχέγονης παραδοσιακής φυσιογνωμίας της. Το όνομά της είναι παγκόσμια γνωστό και τα παιδιά της έχουν κατακτήσει ηπείρους και θάλασσες, με ιδιαίτερα έντονη παρουσία στην Αττική και ισχυρότατο Ομογενειακό στοιχείο.                                                                                                                                                                                                                                                                                             Δε διαθέτει όμως ανάλογη αναγνωρισιμότητα της παραγωγής και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τα προϊόντα της, με λίγες εξαιρέσεις, δεν ταξιδεύουν με ίδια δυναμική και δικό τους διακριτό όνομα, αφού – παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους - μειονεκτούν σε τυποποίηση και επομένως δεν έχουν κατοχυρωμένη ταυτότητα.

Αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ακόμα ή και μάλιστα μέσα στην κρίση, για να φύγουμε μπροστά, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να υλοποιήσουμε ιδέες και με οργάνωση και σχέδιο να δημιουργήσουμε την Ισχυρή Γορτυνία της Παραγωγής και της Ανάπτυξης, με άξονα τον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό και με πυρήνα δράσης τον επαγγελματικό κόσμο. Σε αυτό στοχεύει η Πρωτοβουλία μας, που είναι αποτέλεσμα συζητήσεων, με πολλές δεκάδες συμπατριωτών μας από όλο το παραγωγικό και κοινωνικό φάσμα. Ξεκινάμε λοιπόν !

 Δίνουμε στα προϊόντα μας ταυτότητα, τα ταξιδεύουμε παντού, χτίζοντας το Γορτυνιακό  brand name, ισάξιο του πλούτου και της ποικιλίας που προσφέρει η Γορτυνίας Γη !

Την πρόσκληση υπογράφει η Ομάδα Πρωτοβουλίας που αποτελείται από τους: Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. «Αλφειός-Ρόδι ΑΕ» - Γιώργος Αναστόπουλος, Γεν. Γραμματέας Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού - Μάκης Παπούλιας, Διευθυντής  «Αρκαδιανή» - Γιάννης Κάκος, Διευθυντής των Festival: AGRO QUALITY, Ελιά και Λάδι, Μέλι και Προϊόντα - Θανάσης Μανιάτης, Επιχειρηματίας/Ξενοδόχος - Κώστας Αλβενιώτης, Επαγγελματίας/Παραγωγός - Κώστας Χριστοδουλόπουλος, Επαγγελματίας/Παραγωγός - Ελένη Παπαγιάννη, Πρόεδρος Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων Κοντοβάζαινας - Κανέλλα Μουρούτσου, Επαγγελματίας/Παραγωγός - Δήμητρα Πετροπούλου, Επαγγελματίας - Βασίλης Μπουρνάς, Εντεταλμένος Σύμβουλος «Αλφειός - Ρόδι ΑΕ» - Μπάμπης Μπαξεβάνης, Επαγγελματίας/ Παραγωγός - Κώστας Νικητόπουλος, Επαγγελματίας - Αντώνης Γιαννόπουλος, Επαγγελματίας - Γιάννης Αποστολόπουλος, Παραγωγός Βιολογικού Λαδιού.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)