Share |

Ξεκινάει ο καθαρισμός Αποστραγγιστικών Τάφρων και Καναλιών στον Κάμπο της Κανδήλας

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατάφερε να ξεκολλήσει το έργο
Οι μελέτες για τα απαραίτητα έργα έμεναν για χρόνια ξεχασμένες στα συρτάρια

Ξεκόλλησε επιτέλους και ξεκινά τις επόμενες ημέρες το μεγάλο έργο «Καθαρισμός Αποστραγγιστικών Τάφρων και Καναλιών» στον Κάμπο της Κανδήλας. Το έργο είχε επί σειρά ετών κολλήσει.

Με αρχή το Μάρτη του 2010 όπου με πρωτοβουλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, έγινε μια πρώτη σύσκεψη στο δημαρχείο Λεβιδίου, παρουσία του δημάρχου, μελών του ΤΟΕΒ Κανδήλας και άλλων αρμοδίων φορέων, πιάστηκε από τη αρχή και αυτή τη φορά έφτασε ως το τέλος το νήμα για την ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων στον Κάμπο της Κανδήλας.  

Οι μελέτες για τα απαραίτητα έργα έμεναν για χρόνια ξεχασμένες στα συρτάρια, με αποτέλεσμα οι αγρότες της περιοχής να στερούνται τα αυτονόητα, δηλαδή του δικαιώματός τους να εκμεταλλεύονται τη γη τους.

Συσκέψεις στα υπουργεία, συνεχείς παρεμβάσεις, επιμονή και έντονη προσπάθεια, από πλευράς Κωνσταντινόπουλου, οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το την υπογραφή του έργου και την ανάθεσή του στον ανάδοχο που θα την υλοποιήσει.

Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 4.700.000 ευρώ, ποσό το οποίο μειώθηκε στη νέα μελέτη που συντάχθηκε, που ήταν σαφώς πιο οικονομική, αφού ήταν προϋπολογισμού 3.075.000 ευρώ.

Κατά το διαγωνισμό του έργου επιτεύχθηκε και νέα, πολύ σημαντική μείωση, της τάξης του 62%, σχεδόν. Η χρηματοδότησή του θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αφού μετά από μια σειρά ενεργειών, κατέστη δυνατό να εγγραφεί σε αυτό.

Η προσπάθεια, όμως, δεν σταματά ποτέ… Πριν λίγες ημέρες έγινε νέα σύσκεψη στο Λεβίδι, όπου επί τάπητος τέθηκαν τα νέα ζητήματα που θα μπορούσαν να ανακύψουν, προκειμένου να οργανωθεί ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

 

Στη Γορτυνία περιοδεύει ο Οδυσσέας

 

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Δήμο Γορτυνίας ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε σήμερα  (Σάββατο 28 Απριλίου 2012) τις περιοχές των Τροπαίων, των Λαγκαδίων και της Κοντοβάζαινας.

Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους των παραπάνω περιοχών και να έχει επαφές με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε την κρισιμότητα αυτών των εκλογών για το μέλλον της χώρας και τόνισε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει με ασφάλεια την χώρα από την κρίση και να την οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)