Share |

Λαθρομετανάστες:Μία ωρολογιακή βόμβα για την Ελλάδα..!

Της Αντωνίας Μπούζα

Η προεκλογική περίοδος ξεκινά και στην ατζέντα των προτεραιοτήτων των κομμάτων, φιγουράρει η επίλυση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, η διόγκωση του οποίου τείνει να αποσυντονίσει πλήρως τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας.

Αφού το ζήτημα αυτό αφέθηκε εδώ και πολλά χρόνια να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και να δημιουργήσει ασφυκτικές καταστάσεις στις μεγαλουπόλεις, ελήφθησαν αποφάσεις για την εν μέρει καταστολή του, διότι συγχρόνως με την υποβάθμιση των Ελληνικών πόλεων, τροφοδοτεί κυρίαρχα την εγκληματικότητα και το παραεμπόριο.

Οι Έλληνες λόγω της αδιαφορίας της πολιτείας και ….του ολοένα αυξανόμενου αριθμού των λαθρομεταναστών, άρχισαν να αισθάνονται ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι και να εγκαταλείπουν ακόμη και περιουσίες έρμαια στα χέρια των παρανόμων μεταναστών, φοβούμενοι για την ασφάλειά τους.

Ομοίως και η Ελληνική περιφέρεια εγκαταλελειμμένη κι αυτή στην τύχη της , γίνεται χώρος επιδρομής πλιατσικολόγων και στυγνών εγκληματιών που είναι αδίστακτοι και δε σέβονται τις ανθρώπινες ζωές.

Γιατί όμως δημιουργήθηκαν όλα αυτά;

Διότι οι…..φαεινές ιδέες του πρώην πρωθυπουργού-με τη στήριξη όλων των υπουργών του- οδήγησαν στη ψήφιση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, που εκ του αποτελέσματος απεδείχθη καταστροφικός για την πατρίδαμας.

Μέσω λοιπόν του ευνοϊκού για τη λαθρομετάστευση αυτού νόμου, κατάφεραν κι έκαναν την Ελλάδα παράδεισο των λαθρομεταναστών και εφαλτήριο για να βάλουν….πόδι στην Ευρώπη!

Είμαστε εξ αιτίας αυτής της εθνικά επικίνδυνης πολιτικής που στηρίζουν όλες οι λεγόμενες «προοδευτικές» δυνάμεις, η Χώρα που έχει δεχτεί τους περισσότερους λαθρομετανάστες από όλες της Χώρες της Ευρώπης.

Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα βρίσκονται πάνω από 1.000.000 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων 150.000 πέρασαν τα ελληνικά σύνορατο 2009, 135.000 το 2010 και 130.000 το 2011, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές ακόμη και στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσαν προϋποθέσεις για να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Μόλις οι αρχές της Ελλάδας τους άφηναν ελεύθερους , με σαφή εντολή να …φύγουν μόνοι τους από την Ελλάδα, άρχιζε ο δεύτερος καταστροφικός κύκλος.

Φτάνοντας κυρίως στην πρωτεύουσα , αμέσως τα παράνομα κυκλώματα τους παραλάμβαναν, τους νοίκιαζαν άθλιες γκαρσονιέρες προς πέντε ευρώ την ώρα, τους ανάγκαζαν να διακινούν παράνομα εμπορεύματα, αλλά και ναρκωτικά,ενώ ορισμένοι από αυτούς εντάσσονταν αναγκαστικά στα κυκλώματα των 1000 περίπου παράνομων οίκων ανοχής.

Έτσι όλο αυτό το άθλιο σύστημα δημιουργούσε με αυξανόμενο ρυθμό και υγειονομικά προβλήματα. Οι παράνομοι μετανάστες γίνονταν πολύ εύκολα φορείς μεταδοτικών νοσημάτων, όπως η ελονοσία, η ηπατίτιδα και το AIDS και το μετέδιδαν με ευκολία σε όσους τους συναναστρέφονταν.

Η πραγματικότητα είναι, πως εάν η Πολιτεία δείξει αποφασιστικότητα και θέληση να πατάξει το φαινόμενο αυτό, μπορεί να τα καταφέρει.

Το σχέδιο που εκπονήθηκε, προβλέπει τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών σε ελεγχόμενους χώρους κράτησης κι ως εκ τούτου, τιθάσευση της μικροεγκληματικότητας,της πορνείας, του παραεμπορίου και απόδοσης πάλι στους κατοίκους ,των κέντρων των πόλεων που είχαν παράνομα καταλάβει οι λαθρομετανάστες. Πολλοί από αυτούς είναι βέβαιο ότι θα θελήσουν να εγκαταλείψουν μόνοι τους την Ελλάδα, όταν θα καταλάβουν ότι είναι πλέον ελεγχόμενοι και περιορισμένοι.

Χαρακτηριστική της σοβαρότητας της κατάστασης ,είναι η δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. κ. ΑντώνηΣαμαρά :«Η Ελλάδα μπορεί να είναι φιλόξενη, αλλά ούτε είναι, ούτε πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να γίνει ξέφραγο αμπέλι» δίνοντας το σύνθημα πως πρέπει «να επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»,

Η άμεση κατάργηση του καταστροφικού νόμου Ραγκούση «περί ιθαγένειας» και φυσικά η διεκδίκηση από πλευράς μας πιο ενεργούς συμβολής της Ε.Ε. στην τιθάσευση και ει δυνατόν επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει κυρίαρχα η Ελλάδα λόγω της γεωπολιτικής της θέσης , είναι στην ατζέντα της Ν.Δ. για τη λαθρομετανάστευση .

Αυτό που είναι ιδιαιτέρως λυπηρό είναι η προσπάθεια εκμετάλλευσης του ζητήματος αυτού από μερίδα του πολιτικού κόσμου, όπου με κραυγές,πόλωση και δημιουργία εντυπώσεων επιχειρεί να καρπωθεί πολιτικά τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια , το φόβο και την αγανάκτηση.Όσοι αυτή την κρίσιμη ώρα επενδύουν πολιτικά μόνο στο θυμό και τη δυσαρέσκεια προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην πατρίδα .

Ελπίδα μας είναι η συνετή προσέγγιση του προβλήματος και η βούληση για την επίλυσή του!

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)