Share |

Μαλλιοτραβήγματα στο Ναύπλιο, ελέω Σαμαρά

Ακόμα τρώγονται δήμαρχος και αντιπολίτευση για τον επίτιμο

Η ανακήρυξη του Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου, λίγο πριν χάσει τις εκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα, έχει τις …πανενέργειές της:

Ποιες είναι αυτές οι παρενέργειες;

Το "μαλλιοτράβηγμα" του δημάρχου Δ. Κωστούρου που ανακήρυξε τον τότε πρωθυπουργό σε επίτιμο και του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ της αντιπολίτευσης Π. Κοκκινόπουλου που ακολουθεί.

 

Λέει λοιπόν ο Παντελής Κοκκινόπουλος: «Ο κ. Δήμαρχος είναι αυτός που προσκύνησε πολλάκις και σε πολλές κατευθύνσεις το βωμό της κομματοκρατίας και καρπώθηκε τα πολιτικά οφέλη. Δεν είναι τυχαίο ότι σε περίοδο κρίσης και δεινών για το λαό μόνο το Ναύπλιο τίμησε το δυνάστη Αντώνη Σαμαρά και ο κύριος Κωστούρος ήταν ο επίσημος τελετάρχης.

Αυτή την συμπεριφορά και την εύκολη μεταπήδηση του Δημάρχου από υποστηρικτής και υποστηριζόμενος της φιλομνημονιακής πολιτικής σε παραστάτη των κυρίως θιγόμενων από την πολιτική αυτή καυτηριάσαμε, χωρίς να θέλουμε να καρπωθούμε ή να μονοπωλήσουμε την υποστήριξη σε δίκαια λαϊκά αιτήματα.

Υ.Γ. Ο Δήμαρχος πρέπει να συνδράμει και να προΐσταται των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων. Για να μας πείσει για την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια των προθέσεων του, μια συγνώμη για την προηγούμενη επιλογή του κρίνεται επιβεβλημένη»

 

Σε ανάλογο αυστηρό ύφος και η απάντηση του Δημήτρη Κωστούρου: «Άραγε στο όνομα ποιάς «προοδευτικότητας» η ΑΥΡΑ ζητά από εκλεγμένο Αιρετό, δηλώσεις μετανοίας, και πιστοποιητικά φρονημάτων για να εκφράσει κάποιος άποψη;

Είναι πραγματικά θλιβερό νεοφώτιστοι εξουσιομανείς να συμπεριφέρονται ως άλλοι ιεροεξεταστές. Δυστυχώς  προκαλούν κλαυσίγελο σε κάθε Δημοκρατικό πολίτη.

Δηλώσεις λοιπόν δεν υπογράφουμε. Είμαστε υπερήφανοι ως Δημοτική Αρχή, για ότι ως τώρα έχουμε καταφέρει για τον Δήμο μας. Είμαστε υπερήφανοι που λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το καλό του Δήμου και των πολιτών του. Είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε αγνώμονες και λειτουργούμε με «άλλη» ηθική απ’ αυτή των ιεροεξεταστών. Είσαστε αδιόρθωτοι και σας εγκαταλείπω στις προσωπικές σας αγκυλώσεις. Ο χρόνος μου μαζί σας τελείωσε. Καλή σας νύχτα. 

Υ.Γ. Η σημερινή ανακοίνωση της ΑΥΡΑΣ εξηγεί ξανά, την αιτία που το συγκεκριμένο μόρφωμα, πήρε κλάσμα του ποσοστού του πολιτικού φορέα που καμώνεται ότι εκπροσωπεί».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)