Share |

Σε μπελάδες ο Αναγνωσταράς για τους διαδόχους

Πείτε βρε παιδιά στον δήμαρχο, να αφήσει τους συμβούλους μόνους τους να αποφασίσουν
Βασίλης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, Δημήτρης Κωστούρος
Βασίλης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, Δημήτρης Κωστούρος

Έντονο προβληματισμό στην παράταξη του δημάρχου Ναυπλίου προκαλεί ο σχολιασμός: «Σήμερα καίνε το Καρνάβαλο. Υποψηφιότητες πολλές! Γεμίσαμε από δαύτους». Αυτό το σχόλιο έκανε στέλεχος του συνδυασμού του δημάρχου Ναυπλίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά μέσα από το facebook , την ώρα που στην πόλη διεξάγεται ένας ιδιότυπος, πρωτοφανής και μανιώδης προεκλογικός αγώνας για την διαδοχή του δημάρχου, εν μέσω 4ετίας! (αν και κάποιοι λένε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο στο facebook αφορά την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και όχι τα δημοτικά του Ναυπλίου) .

Γιατί υπάρχει η συζήτηση και ο προβληματισμός; Μα, επειδή ο δήμαρχος του Ναυπλίου ετοιμάζει τις βαλίτσες του γι΄ άλλες …πολιτείες, και πιο συγκεκριμένα για την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές.

Άλλος σύμβουλος κάνει έκκληση μέσω δημοσιογράφων στον κο Αναγνωσταρά: «Πείτε βρε παιδιά στον δήμαρχο, να αφήσει τους συμβούλους μόνους τους να αποφασίσουν. Δεν συμφέρει ούτε τον ίδιο να έχει προτιμήσεις».

Οι κυριότεροι υποψήφιοι μνηστήρες για την θέση του δημάρχου είναι ο Νεοδημοκράτης γιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος και ο Πασοκτζής γυμναστής Δημήτρης Κωστούρος, καθότι πολυσυλλεκτικός ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου, αν και ο ίδιος είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας!

Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν και αν θα είναι υποψήφιοι για την θέση του δημάρχου οι Ραφαήλ Μπαρού (Νέα Δημοκρατία) και Κώστας Τσιόδρας (ΠΑΣΟΚ).

Η γκρίνια πάντως προς το πρόσωπο του δημάρχου, -ο οποίος λόγω της υποψηφιότητάς του θα έπρεπε να απεύχεται κάτι τέτοιο και να τα έχει καλά με όλους-, βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

*παρεμπιπτόντως την υποψηφιότητα του γιατρού Βασιλόπουλου φαίνεται να την «σπρώχνει" ο Νίκος Χρόνης, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Αναγνωσταρά και από τους πρώτους σε σταυρούς δημοτικούς συμβούλους. Μάλιστα την Κυριακή της αποκριάς οι δύο άντρες εθεάθησαν να πίνουν τον καφέ τους σε κεντρική καφετέρια της πλατείας Συντάγματος και μάλιστα στο πιο εμφανές τραπεζάκι.  (Ο κος Χρόνης μέχρι πρότινος ήταν φανατικός υποστηρικτής του Γιάννη Μανώλη).

*Από την πλευρά του ο κος Δημήτρης Κωστούρος έχει αρκεστεί στην παρακάτω δήλωση από το προσωπικό του blog στις 30/1/2012: "Ζούμε σε καιρούς δύσκολους και πονηρούς. Έχω γίνει δέκτης διαφόρων μηνυμάτων που αναφέρονται στη στάση μου, όσον αφορά στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ναυπλιέων. Θέλω να δηλώσω στους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, οι οποίοι με γνωρίζουν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια εκλέγοντάς με στο δημοτικό συμβούλιο, πως οτιδήποτε αποφασίσω να πράξω, θα το πράξω με βάση, την αξιοπρέπεια , την ηθική , τη συνέπεια και όπως πάντα το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων".

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)