Share |

Συναντήθηκαν τα Καναδο-γεννημένα Κροκεατόπουλα (Video)

Το 57ο ετήσιο συνέδριο Krokee Society στο Τορόντο

Το 57ο ετήσιο συνέδριο Krokee Society που έλαβε μέρος στο Τορόντο του Καναδά από την Παρασκευή 1 η και εθνική ημέρα του Καναδά έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, είχε εξαιρετική επιτυχία και ιδιαίτερο Κροκεάτικο παλμό μιας και για πρώτη φόρα στα χρονικά των συνεδρίων διοργανώθηκε εξ ολοκλήρου από Καναδο-γεννημένα Κροκεατόπουλα που με ζήλο και αφοσίωση οργάνωσαν ένα συνέδριο με τα όλα του.

Γράφει σχετικά η ιστοδελίδα του συλλόγου:
Με έδρα του συνεδρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Toronto Don Valley Hotel & Suites μας καλωσόρισαν την Παρασκευή το βραδάκι στο εκεί πλησίον Κυπριακό κοινοτικό κέντρο με ένα πλούσιο τραπέζι - προσφορά ως επί το πλείστον του Λούη Αναγνωστάκου τον οποίο και υπερευχαριστούμε - με τις αγαπημένες μας παραδοσιακές λαλαγγίδες και τα βλίτα ( που ποτέ δεν μας είναι αρκετά), μέχρι και μια ολόκληρη μπουζοπούλα.

Στο ίδιο μέρος μας υποδέχτηκαν και το Σαββάτο βράδυ μέσα σε μια θερμή Κροκεάτικη ατμόσφαιρα αλλά και την ζεστή παρουσία φίλων από την Τάραψα την Πετρίνα και τα γύρω χωριά. Με τα τραπέζια στολισμένα με μπουκάλια Κροκεάτικου λαδιού ( Προσφορά του Νίκου Κ. Παρθύμου από την Βοστόνη) και μια ευχητήρια καρτούλα με ποιήματα του συμπολίτη μας Μίμη Χριστοφιλάκη, απολαύσαμε ένα υπέροχο δείπνο για να ξεφαντώσουμε στη συνέχεια στο χορό μέχρι τις πρωινές ώρες. Μάλιστα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο μέσο του χορού έκανε την εμφάνισή του και ένα ολόκληρο καλοψημένο αρνάκι....Ω αυτή η μυρωδιά ...κι άρχισε τότε το τσιμπολόϊ και το τραβολόϊμα που....σε λίγα μόνο λεπτά είχαμε γλύψει και τα κοκαλάκια του.
Την Κυριακή, μετά το πρωινό, σε παραχωρημένο τμήμα του Εστιατορίου στο ξενοδοχείου, πήραμε το λεωφορείο μας για να καταλήξουμε στο λιμάνι του Τορόντο απ' όπου ( καμιά ογδονταριά ? ) ξεκινήσαμε μια τετράωρη κρουαζιέρα πάνω στο πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο Jubilee Queen όπου και συνεχίσαμε τον χορό και το φαγοπότι τις προηγούμενης βραδιάς.
Περάσαμε θαυμάσια, το 57ο θα μας μείνει αξέχαστο.
Τα συγχαρητήρια, την αγάπη και τις ευχαριστίες μας στην οργανωτική επιτροπή, τη νέα μας γενιά, τον Γιώργο Κατσέτο (Γιος του Παύλου και τις Δέσποινας ), τον Λούη Αναγνωστάκο (Γιος του Πέτρου και της Στέλας) και την Παναγιώτα Μανδέλου-Γιαννάκου (Κόρη του Νίκου και της Μαλάμως).....χάρη σ'σάς συνεχίζουμε...μπράβο σας!

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)