Share |

Σε συσπείρωση καλεί τους ξενοδόχους της Πελοποννήσου ο Αγγελόπουλος

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Πάτρα

Με αφορμή την πρώτη γενική συνέλευση των ελλήνων ξενοδόχων την οποία συγκαλεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας το Σάββατο 26/11, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia, ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Πάτρα) απέστειλε στους ξενοδόχους της Πελοποννήσου μία ανοικτή επιστολή, καλώντας τους να δώσουν το «παρών» σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του ΞΕΕ.

Σημειώνει ο κος Αγγελόπουλος: Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Επικοινωνώ μαζί σας, με αφορμή την Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (26/11/11), για να σας παρακινήσω κι εγώ από την πλευρά μου -ως συντοπίτης και συνάδελφος δραστηριοποιούμενος στην περιοχή της Πελοποννήσου -να είμαστε όλοι παρόντες.

Η Γενική Συνέλευση, που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ΞΕΕ:

•Είναι μία κίνηση καθοριστική σε καιρούς κρίσιμους για τη χώρα και την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

•Είναι η ευκαιρία μας, ως ανθρώπων του κλάδου, να ενημερωθούμε, καταγράψουμε τις ανησυχίες μας, τις ιδέες μας  και κυρίως τη φωνή του ισχυρότερου και καθοριστικότερου οικονομικού πυλώνα της χώρας.

•Είναι η στιγμή να συσπειρωθούμε γύρω από τον κλάδο μας, ως επιχειρηματίες με αξιώσεις και υπόσταση.

•Σηματοδοτεί την ανάγκη να γίνουμε εξωστρεφείς, ο ένας προς τον άλλο και όλοι μαζί μέσω του θεσμικού μας οργάνου.

•Ανοίγει το δρόμο να συνειδητοποιήσουμε ότι η δραστηριότητά μας είναι «κλειδί» στην επιβίωση και ανάπτυξη της Ελλάδας.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η δύναμή μας και οι δυνατότητές μας, ως ξενοδόχων, είναι αστείρευτες.

Η διέξοδος και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, δεν είναι κάτι πέρα και πάνω από εμάς: είναι στα χέρια μας.

Αν εμείς είμαστε κινητικοί, δημιουργικοί, ενήμεροι και αλληλέγγυοι τότε, ο τουρισμός θα εξακολουθήσει να δίνει ζωή στη χώρα και βιωσιμότητα στις εκατοντάδες επιχειρήσεις και στους μικροεπαγγελματίες οι οποίοι ζουν από αυτόν.

Ας δώσουμε το ‘παρών’, όλοι μας στις 26 Νοεμβρίου 2011, στη Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ».

Όπως σημειώνει άλλωστε και ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Γιώργος Τσακίρης στην πρόσκληση της γενικής συνέλευσης: «Ως Διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση της χώρας και τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να αναπτύξουμε την επιχειρηματική μας δράση, θεωρήσαμε απαραίτητη μια επανατοποθέτηση και επαναπροσδιορισμό των κλαδικών στόχων και επιδιώξεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Με αυτό τον προσανατολισμό, αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε ένα νέο δυναμικό θεσμό για τη χάραξη στρατηγικής, την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση των μελών μας, το θεσμό της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΞΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιείται απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)