Share |

Τα ταλέντα της Νότιας Αυστραλίας τραγουδούν …Ελληνικά

Διαγωνισμός τραγουδιού στην Αδελαΐδα από τον Παλλακωνικό Σύλλογο
Διαγωνισμός τραγουδιού στην Αδελαΐδα
Τον 2ο γύρο του διαγωνισμού τραγουδιού διοργάνωσε ο Παλλακωνικός Σύλλογος Νότιας Αυστραλίας, στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο της Αδελαΐδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού στην Αδελαΐδα από τον Παλλακωνικό Σύλλογο, όπου αναδείχθηκαν τα φετινά ταλέντα.

Τον 2ο γύρο του διαγωνισμού τραγουδιού διοργάνωσε ο Παλλακωνικός Σύλλογος Νότιας Αυστραλίας, στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο της Αδελαΐδας.
H μουσική συνοδεία ήταν από τον Βασίλη Μουτζούρη και την ορχήστρα «Μεράκι».
Οι νικητές επιλέχθηκαν από το ακροατήριο. Όταν όλοι οι τραγουδιστές είχαν τραγουδήσει το κοινό κλήθηκε να κρίνει με προσοχή την απόδοση του καθενός και να σημειώσει σε ψηφοδέλτια τους τρεις περισσότερο προτιμώμενους κατά σειρά προσόντων.
Ειδικός προσκεκλημένος να ανακοινώσει τους νικητές και να απονείμει τα βραβεία και τα πιστοποιητικά συμμετοχής ήταν ο κ. Στάθης Γεωργανάς, ελληνικής καταγωγής μέλος το αυστραλιανού κοινοβουλίου, αντιπρόσωπος της έδρας Hindmarsh.

Νικητές Βραβείων

 • 1ο Βραβείο: Γιώργος Φλουρέντζου, καταγωγή από την Αίγυπτο, με το τραγούδι «Το Άγαλμα» 
 • 2ο Βραβείο: Τάσος Οικονόμου, καταγωγή Αγίους Αναργύρους, με το τραγούδι «Ο Παλιατζής» 
 • 3ο Βραβείο: Ελένη Αντωνίου, αυστραλογενημένη απόγονη της Καρίτσας, με το τραγούδι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» 

Πιστοποιητικά Συμμετοχής

 • Γιάννης Θεοδωρακάκος, από το Γεράκι, «Παπαλάμπραινα» 
 • Θεόδωρος Λάμπρος, από Κοσμά Κυνουρίας, «Αγκινάρα» 
 • Γιώργος Μαυραειδής, από τα Λαγκάδια Γορτυνίας, «Να ‘χα νεράντζι» 
 • Φρόσω Μιχαήλ «Συννεφιασμένη Κυριακή» 
 • Βασιλική Παπανικολάου «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» 
 • Ανδρόνικος Τσικούδης «Δύο πόρτες έχει η ζωή» 

Τρίτος Γύρος

Λόγω της εντυπωσιακής ανταπόκρισης και το ενδιαφέρον που εκφράζεται σε αυτή την εκδήλωση, προβλέπουμε επίσης τρίτο γύρο, προς τα μέσα του χρόνου, και κατόπιν το ακολουθούμενο μεγάλο φινάλε. Για την αποφυγή τυχόν απογοήτευσης, οι ενδιαφερόμενοι τραγουδιστές για τον επόνο, τον τρίτο γύρο, καλούνται να επικοινωνήσουν προσωπικά με τους διοργανωτές, Δημήτρη Κατσάμπη και Ιωάννα Πάντου (email: laconians@hotmail.com), διότι προτεραιότητα συμμετοχής είναι με βάση της σειράς δήλωσης.

Μεγάλο Φινάλε

Αναμένεται ότι στο μεγάλο φινάλε που θα διεξαχθεί προς το τέλος του χρόνου θα τραγουδίσουν εννέα διαγωνιζόμενοι, συγκεκριμένα οι τρεις παραπάνω νικητές του 2ου γύρου, μαζί με τους νικητές στον τρίτο γυρο, καθώς και οι εξής βραβευμένοι από τον πρώτο γύρο: 1ο Βραβείο, Γεωργία Βλάχου, καταγωγή από την Καρίτσα, με το τραγούδι «Μου παρήγγειλε τ' αηδόνι», 2ο Βραβείο, Δήμος Κούρλας, καταγωγή Γεράκι, με το τραγούδι «Νάσαν τα νιάτα», και 3ο Βραβείο, Αργύρης Πήλιουρας, καταγωγή Κοσμάς Κυνουρίας με το τραγούδι «Βιολέτα μου ανθισμένη».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)