Share |

Το γιαούρτι της Καρυάς ενθουσίασε τον New Yorker

Γευσιγνώστης ρεπόρτερ ήρθε στην Ελλάδα για να συγκρίνει το ντόπιο γιαούρτι με το Greek yogurt
New Yorker
Η γευσιγνώστης ρεπόρτερ περιγράφει το Καρυώτικο γιαούρτι: «Δροσερό, γλυκό, με ήπια γεύση και υφή σαν αυτή της πανακότας, που κρατάει το σχήμα της σαν ένα πολύ μαλακό ζελέ, αλλά παραμένει κρεμώδες στο στόμα»

Το γιαούρτι που σερβίρεται στην Καρυά της Αργολίδας στάθηκε αφορμή για εκτενές ρεπορτάζ του δημοφιλούς περιοδικού της Νέας Υόρκης New Yorker, που θέλησε να συγκρίνει το Greek yogurt, με αυθεντικό Ελληνικό γιαούρτι που τρώμε στην Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού Rebecca Mead έφτασε μέχρι το ορεινό χωριό της Αργολίδας, στην οικογενειακή επιχείρηση του κ. Θεοδόσιου Μαυρόγιαννη για να φάει γιαούρτι και να αποτυπώσει στο ρεπορτάζ την γευστική εμπειρία της.

Η γευσιγνώστης ρεπόρτερ περιγράφει το Καρυώτικο γιαούρτι: «Δροσερό, γλυκό, με ήπια γεύση και υφή σαν αυτή της πανακότας, που κρατάει το σχήμα της σαν ένα πολύ μαλακό ζελέ, αλλά παραμένει κρεμώδες στο στόμα».

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)