Share |

Το Κολυμβητήριο Ναυπλίου και ο ΝΟΝ

Χαιρετίζει τη σύσταση του νέου οργανισμού Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου χαιρετίζει τη σύσταση του νέου οργανισμού Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού), στην ευθύνη του οποίου θα ανήκει η λειτουργία του Κολυμβητηρίου, εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου νομικού προσώπου και εκφράζει ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του στην απερχόμενη διοίκηση του ΔΑΚΝ και ιδιαιτέρως στον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Κωστούρο για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξή του στη λειτουργία του κολυμβητηρίου και για τη μέχρι προσφάτως άμεση ανταπόκρισή του στις έκτακτες ανάγκες προετοιμασίας των ομάδων μας.
Το Δ.Σ. του ΝΟΝ συγχαίρει τα μέλη της διοίκησης του νέου Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. για την άμεση, όπως πληροφορηθήκαμε, ψήφιση του προϋπολογισμού λειτουργίας του, ευχόμενο αυτό να είναι η αρχή επίλυσης δυσλειτουργιών και προβλημάτων.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου θα σταθεί στο πλάι τους για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου και είμαστε πρόθυμοι, ως το παλαιότερο και μαζικότερο σωματείο υγρού στίβου στην πόλη μας, να προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για την πλέον βιώσιμη και ορθολογική λειτουργία του κολυμβητηρίου. Θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια εξεύρεσης εσόδων και πόρων για τη διατήρηση της λειτουργίας του, ιδίως εν μέσω της κρίσιμης οικονομικά περιόδου που διανύουμε.
Όσα αρνητικά μαστίζουν τον ελληνικό αθλητισμό την τελευταία 2ετία (δραστικές περικοπές στις επιχορηγήσεις των αθλητικών Ομοσπονδιών, διακοπή στις επιχορηγήσεις σωματείων, δυσλειτουργίες προπονητικών και αγωνιστικών χώρων, κατάργηση των κινήτρων στον αθλητισμό κλπ.) οδηγούν με βεβαιότητα στη συρρίκνωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Όμως θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι ο Αθλητισμός είναι μέγιστο κοινωνικό αγαθό και ιδιαίτερα για τη νεολαία μας ο δεύτερος πυλώνας, μαζί με την Παιδεία, αφού προστατεύει τους νέους και τις νέες απ’ όλα τα αρνητικά κοινωνικά φαινόμενα που τους περιστοιχίζουν.
Αντιλαμβανόμαστε αρκετά καλά την κρισιμότητα της περιόδου που διέρχεται η πατρίδα μας και ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο, πλην όμως υπάρχουν κάποιες αξίες οι οποίες δεν μπορούν να εγκλωβιστούν στα πλαίσια ενός μνημονίου. Και ο αθλητισμός, με τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί, είναι μια τέτοια αξία.
Δηλώνουμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., που θα θελήσει να υπερασπιστεί αυτές τις αξίες, να εξασφαλίσει λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις και να παρέχει υγιείς διεξόδους στους νέους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)