Share |

Στους Vip΄s της Ερμιονίδας και ο Sean Connery

Ψάχνει για εξοχικό στο Πορτοχέλι
Sean Connery
Ο Sean Connery επιθυμεί να αγοράσει το δικό του πολυτελές καταφύγιο στο Πόρτο Χέλι

Ένας ακόμα διάσημος ηθοποιός προστίθεται στους διάσημους και πάμπλουτους Vip΄sπου επιλέγουν απ΄ όλη την υφήλιο την Ερμιονίδα για την εξοχική τους κατοικία.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο Sean Connery επιθυμεί να αγοράσει το δικό του πολυτελές καταφύγιο στο Πόρτο Χέλι και αν ευοδωθούν οι επαφές του, δεν αποκλείεται να είναι σύντομα ιδιοκτήτης του δικού του ακινήτου.

«Ο Σον Κόνερι και η Γαλλομαροκινή σύζυγός του Μισελίν, που είναι ζωγράφος, από παλιά ήθελαν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι στην περιοχή για να μπορούν να περνούν ήρεμες στιγμές σε έναν επίγειο ελληνικό παράδεισο, όπως χαρακτηρίζουν οι ξένοι το Πόρτο Χέλι», λέει πηγή από τον χώρο των real estate που ασχολείται με τα «φιλέτα» της περιοχής.

Η περιοχή άλλωστε αποτελεί πλέον προτεραιότητα για πολλούς διάσημους του Διεθνούς Τζετ σετ. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις που ακολουθούν:

 Οι Σπύρος και Φίλιππος Νιάρχος σχεδόν κάθε καλοκαίρι παραθε­ρίζουν στη Σπετσοπούλα μαζί με διάσημους φιλοξενούμενούς τους.

Ο Γιώργος Λιβανός, με τη σύζυγό του Λίτα έχουν στην κατοχή τους το όμορφο νησάκι Κορωνίδα.

Ο θρυλικός Μπλούης Μαυρολέων και ο αδελφός του Νίκι ήταν επίσης από τους πρώτους Ελληνες που επένδυσαν στο Πόρτο Χέλι, αγοράζοντας και οι δύο μεγάλες εκτάσεις στη Χινίτσα. Σήμερα, που πλέον εκείνος δεν βρίσκεται στη ζωή, η σύζυγός του Καρολίν Μαυρολέων συνεχίζει να επισκέπτεται το εκεί οικογενειακό σπίτι.

Σημαντικά ονόματα που διατηρούν εξαιρετικές κατοικίες στην περιοχή είναι ακόμα οι Ντίνος και Γιώργος Γουλανδρής, οι οικογένειες Βαρδινογιάννη, Λαιμού, Κόβα, Ραφαήλ, Διαμαντίδη, Παναγιωτίδη, Σαραντοπούλου, Ευθυμίου, Γκέρτσου, ο εφοπλιστής Β. Ρέστης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο εφοπλιστής Γιώργος Κόβας, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, η πρώην υπουργός Φ. Πετραλιά, ο γνωστός δικηγόρος Β. Σαραντίτης, ο επιχειρηματίας Ευ. Μυτιληναίος, ο Μ. Μάτσας, ο εφοπλιστής Στ. Λεκανίδης, ο Μ. Τάνες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Ενώ στη γειτονική περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού διαθέτει μια εκπληκτική βίλα και φάρμα ο Μίνως Κυριακού.

Στην περιοχή πρόσφατα απέκτησε την βίλα του ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ Αλεξάντερ, και η σύζυγός του πριγκίπισσα Μάξιμα.

Λάτρης της περιοχής όμως είναι και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αφού την έχει επισκεφτεί ήδη δύο φορές.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <u> <strike> <strong> <sup> <sub> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6><cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA (ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Δώστε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

Image CAPTCHA
Εισάγετε τους τέσσερις αριθμούς που βλέπετε στην εικόνα (αριθμητικά και όχι ολογράφως)