Share |

Γιάννης Ανδριανός

Άρθρο
Δευ, 07/03/2016 - 23:14

Άμεση είναι η ανάγκη ενίσχυσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου στην Αργολίδα με το απαιτούμενο εξειδικευμένο προσωπικό. Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Τσακαλώτο:
“Στην Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου...

Άρθρο
Κυρ, 20/12/2015 - 18:30

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Α. Μπαλτά, με θέμα την πορεία υλοποίησης των έργων εκσυγχρονισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Στο...

Άρθρο
Δευ, 02/11/2015 - 23:19

Στο σημείο μηδέν παραμένει η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τρίπολης με την μετατροπή του σε πολιτικό, αφού δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος προς την υλοποίηση, μιας και τα τεχνικά εμπόδια επιβάλουν ουσιαστικά τη δημιουργία νέου διαδρόμου προσγείωσης – απογείωσης.
Κρίσιμο μέγεθος για την...

Άρθρο
Κυρ, 28/06/2015 - 18:00

Το ζήτημα της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και της περαιτέρω παράνομης διακίνησής τους έχει απασχολήσει έντονα τις αστυνομικές Υπηρεσίες, τονίζει ο αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Πανούσης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού με αφορμή...

Άρθρο
Δευ, 25/05/2015 - 20:54

Πριν κλείσει καλά – καλά ένα χρόνο λειτουργίας, κινδυνεύει με λουκέτο η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου στην Αργολίδα.
Η αρχική φήμη περί κατάργησης της Σχολής, διαδέχθηκε πληροφορίες τοπικών παραγόντων, που βλέπουν θολό το μέλλον της σχολής αυτής.
Αποτέλεσμα της...

Άρθρο
Κυρ, 17/05/2015 - 17:55

Χωρίς τηλεόραση έχουν μείνει τις τελευταίες ημέρες αρκετές περιοχές της Αργολίδας, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει σε ερώτησή του στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.
Για να δοθεί λύση ο βουλευτής έφτασε στο σημείο να απεθυνθεί στον ίδιο τον Υπουργό Παραγωγικής...

Άρθρο
Κυρ, 21/09/2014 - 18:00

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι. Βέβαια, άλλοτε τους δύο πολιτικούς Γιάννη Ανδριανό και Ανδρέα Λοβέρδο τους χώριζαν τα αντίθετα στρατόπεδα, αφού τα κόμματά τους εναλλάσσονταν στην εξουσία και οι οπαδοί τους τρώγονταν στις εκλογικές αναμετρήσεις.
Όμως τώρα πλέον συνάδερφοι και οι...

Άρθρο
Τρί, 16/09/2014 - 22:17

Το πρώτο βήμα για να λειτουργήσει το αεροδρόμιο της Τρίπολης ως πολιτικό έγινε επιτέλους μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών.
Μετά την υπογραφή από τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη της κοινής απόφασης για τη λειτουργία...

Άρθρο
Δευ, 15/09/2014 - 21:41

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να ξεκολλήσει το θέμα της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του κτιρίου Βίγγα στο Ναύπλιο. Η αποκατάσταση του κτιρίου είχε ανακοινωθεί όταν ακόμα ήταν υπουργός Πολιτισμού ο Αντώνης Σαμαράς.
Έκτοτε πέρασαν πάρα πολλά χρόνια με τις σκαλωσιές να...

Άρθρο
Παρ, 25/07/2014 - 00:06

Έγινε το πρώτο βήμα με την έγκριση της μελέτης με την οποία θα δρομολογηθεί στη  συνέχεια η συντήρηση του ξυλόγλυπτου τέμπλου του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο.
Όπως σημειώνει ο Γεώργιος Χώρας στο βιβλίο του «Οι ιστορικοί ναοί και η «Αγία Μονή»  νησίδες Ελληνικότητας...

Άρθρο
Τετ, 28/05/2014 - 00:05

Σε φάση ολοκλήρωσης μαπίνει σύντομα το έργο του Αναβάλου, σύμφωνα με τους υπουργούς Γ. Μανιάτη, Γ. Ανδριανού και Θ. Τσαυτάρη.
 
Μανιάτης και Ανδριανός που έχουν λόγο να ανταγωνίζονται και να νοιώθουν άβολα για τις καθυστερήσεις αφού εκλέγονται στην Αργολίδα, με σχεδόν...

Άρθρο
Πέμ, 30/01/2014 - 23:31

Με αυστηρούς όρους και με την αυστηρή επίβλεψη των αρχαιολόγων θα μπορέσει να προχωρήσει προς την Επίδαυρο ο Ανάβαλος.
Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε από τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του...

Άρθρο
Κυρ, 29/09/2013 - 19:00

Με το νέο αναβαθμισμένο σύστημα εσωτερικής ηλεκτρονικής επικοινωνίας των εφοριών (Taxis2) θα συνδεθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, η ΔΟΥ Ναυπλίου και το ΚΕΦΥ Κρανιδίου, γεγονός που θα ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των πολιτών της Ερμιονίδας.
Την διαβεβαίωση αυτή έδωσαν ο...

Άρθρο
Κυρ, 19/05/2013 - 18:00

Ευκαιρία για έναν απολογισμό σχετικά με το τι συνέβη στην Πελοπόννησο και τι έφταιξε για να φτάσουν στο σημείο να πνιγούν από τα σκουπίδια η Τρίπολη και η Ερμιονίδα, δόθηκε στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρένζο, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.
Ο υπουργός...

Άρθρο
Κυρ, 12/05/2013 - 20:38

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται όλες οι αντλίες του φράγματος του Αναβάλου και μόνο οι τελευταίες απρόσμενες βροχές του Μαΐου σώζουν κάπως την κατάσταση, για να μην ξεραθούν τα χωράφια του Αργολικού κάμπου.
Αιτία του προβλήματος είναι το γεγονός ότι η υλοποίηση του έργου “Αναβάθμιση...

Άρθρο
Τετ, 24/04/2013 - 19:00

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει μεταξύ όλων και τους ιδιοκτήτες διατηρητέων σε όλη την Πελοπόννησο, που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχουν οι ιδιοκτησίες τους για να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τα σπίτια αυτά.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι πολλά από τα σπίτια αυτά...

Άρθρο
Πέμ, 28/02/2013 - 23:25

Απούλητα κινδυνεύουν να μείνουν τα βερίκοκα στην Αργολίδα και την Κορινθία και να πάει στράφι όλη παραγωγή χωρίς να βγουν καν τα έξοδα που έχουν κάνει οι αγρότες. Αιτία τα πολλά λουκέτα που έχουν βάλει στις επιχειρήσεις τους έμποροι και εξαγωγείς λόγω της οικονομικής κρίσης ή η αλλαγή της...

Άρθρο
Κυρ, 10/02/2013 - 18:00

Επικίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα είναι ο δρόμος Ισθμός – Επίδαυρος – Κρανίδι, αφού οι κατολισθήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό είναι συνεχείς.
«Ο κίνδυνος ακόμη και θανατηφόρων δυστυχημάτων είναι υπαρκτός και επιτείνεται από το γεγονός ότι σε διάφορα σημεία οι κατολισθήσεις...

Άρθρο
Τρί, 22/01/2013 - 23:10

Επικοινωνιακά αποκλεισμένα παραμένουν πολλά ορεινά χωριά με αποτέλεσμα λόγω της έλλειψης ενσύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο των αγροτικών περιφερειακών ιατρείων να μην μπορεί να γίνει συνταγογράφηση.
Το θέμα φαίνεται ότι θα απασχολήσει άμεσα τους αρμόδιους υπουργούς, μετά από σχετική...

Άρθρο
Δευ, 26/11/2012 - 20:00

16 μήνες από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης (27 Ιουνίου 2011), παρατηρείται καθυστέρηση στο έργο «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας».
Το θέμα φτάνει στη Βουλή...

Άρθρο
Δευ, 06/08/2012 - 14:00

Ένας ακόμα υπουργός αναγκάζεται να απαντήσει σχετικά με το θέμα της ολοκλήρωσης του δρόμου Ναύπλιο – Λυγουριό. Η απάντηση αυτή τη φορά έρχεται από τον καινούργιο υπουργό Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδη (οι προκατοχοί του έχουν επίσης κατά καιρούς απαντήσει και αυτοί).
Ακολουθεί το κείμενο της...

Άρθρο
Κυρ, 10/06/2012 - 16:00

Παραμένει στη θέση του το σαπιοκάραβο Τομκο στο πλέον κεντρικό σημείο του λιμανιού του Ναυπλίου και παρά τις …εξαγγελίες για την απομάκρυνσή του.
Η απομάκρυνση του πλοίου φαίνεται ότι κολλάει σε δεδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του βουλευτή...

Άρθρο
Τρί, 05/06/2012 - 16:01

Η υπόθεση της προστασίας και αναβάθμισης του φυσικού μας περιβάλλοντος, χρειάζεται συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις. Ιδέες και προτάσεις που δεν βλέπουν μέσα από παραμορφωτικές ιδεοληψίες το περιβάλλον και την ανάπτυξη ως έννοιες αναγκαστικά αντίθετες και ανταγωνιστικές, αλλά επιχειρούν την...

Άρθρο
Τρί, 08/05/2012 - 17:17

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες μου...